...

Chefen från restaurangjobbet har inte hört av sig. Alltså är jag fortfarande en telefonförsäljare med dålig lön. Ska gå och skära mig i armarna nu. Verkar populärt så måste ju testa, verkar spännande. Eller möjligtvis supa bort mina sorger med T-röd.

Lite negativ? JA...

Puss på rumpan!

Nerver av stål.

Halsen är som vanligt åt helvete så varit hemma idag. Usch, känns inte så bra alls fakiskt. Men har bakat drömmar idag iaf, så det är bra iaf :D Blivit riktig kärring sen jag flyttade upp hit haha. Sen så har jag och Jocke legat och kollat på OC också. Utan några pussar, vi har en deal att inte ha någon munkontakt alls förrän bådas halsar mår bra igen. Lite tråkigt men det ska nog bli bra :)
Har pratat med mamma också, det var skoj som fan eftersom hon berättade att jag ska få skatteåterbäring i år. Kan faktikst inte komma lägligare eftersom jag spanat in hotell i Dublin. Hittat massa som låter awesome så ska ta ett snack med Emelie om det sen. Ganska bra dag alltså :)

Väntar på att telefonen ska ringa så jag får veta hur det blir med servitrisjobbet. Galet nervös, vill ju ha det. Väntat sen strax innan elva imorse så ska snart börja klättra på väggarna typ om han inte ringer snart. Gaaah, hatar att vänta!

Nu har jag inte nå mer spännande liv än så. Men vi hörs allihopa!

PUSS

Söndag

Helgen har varit jävligt lugn. I fredags var jag hemma hos Alf och Cissi och hängde, sen igår var jag bara hemma och myste typ. Men självklart har jag ju inte blivit frisk. Hela kroppen är helt död typ och skit. Usch!
Men men, var ju på intervju igår. Tror det gick bra, eller jag hoppas på det iaf :P Han skulle höra av sig på tisdag och berätta hur det gick, Hoppas, hoppas :)

Ska jobba sen. Blä... Funderar på att sjukskriva mig och så får jag ta igen det här passet imorgon istället. Skulle vara ganska bra att vara hemma, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, och det hjälper ju inte att diskmasken är trasig och att våra dammsugare inte funkar eftersom påsarna är slut. Wohoo! Jocke kommer hem idag iaf, så ska bli mys och O.C ikväll har jag bestämt. Astöntigt, men jag har faktiskt saknat grabben. En helg och jag känner mig ensam. Kan man vara mer patetisk?!?! :P

Det var det.

Puss och slemhost på er ;)

Torsdag

Fortfarande hemma och hostar, men mår bra så ska jobba imorgon... Det var den dåliga nyheten, men den bra är *trumvirvel*, jag ska på jobbintervju på lördag!! :D Finns hopp även för mig fortfarande haha. Servitris på en pizzeria. Fan i helvete vad jag hoppas på att få det jobbet! Håll tummarna för mig! :)

Annars då? Sitter och hänger i soffan med pojkarna och lyssnar på musik typ. Tar det väldigt lugnt alltså och är galet sugen på öl :( Lite jobbigt om man säger så.

Puss på er!

Blä

Kom nyss hem från jobbet, är sjuk. Blir ju inte bättre av att jag fått min lönespec och den är felaktig. Fanskapen på jobbet har "missat" en tusenlapp. Jätteroligt, verkligen :) Blir att snacka lite vett med dem alltså. Inte okej att ge folk för lite pengar!

Ska gå och lägga mig nu och peppa inför desperate ikväll, awesome :D

PUSS

Host...

Varit alldeles trasig i halsen today så varit hemma. Men ska jobba imorgon igen :) Känner att jag måste fixa pengar på allvar nu eftersom Irland och London lär kosta en del. Plus att jag verkligen, verkligen vill till Metaltown 18-19 juni. Skulle vara så jävla skoj, och så jäääävla dyrt ere faktiskt inte. Ska nog gå att skrapa ihop till, allt som krävs är lite svält och nykterhet :P Wish me luck!

Ska kolla på Svenska Hollywood-fruar om en halvtimme typ, ska bli spännande. Vad har ni för er en kväll som denna då?? :)

Saknar er massor, PUSS och KRAM!!

PS Varit händig idag och satt upp krokar på väggen. Såg astuff ut när jag stod där med både hammare och skruvmejsel i högsta hugget. Oh yeah! ;) DS

Skönheten och odjuret

Nyss varit och duschat med Jocke, jag är kärleksfull och hjälper honom ta bort diverse kroppsbehåring och han står och pissar i duschen. Inte okej!

Well well, karlar... Imorgon ska vi iaf till Sundsvall och kolla spelning. Så jag ska alltså få köra bil, happy face :D Ska bli riktigt skoj, vi är tio pers som åker och vi ska på krogen. Niiiice!

Over and out, puss på er!

hgfjen

Vill ha lön. Nu...

Jag är tokglad, jobbar bara fyra timmar imorgon. Så har värsta jävla sovmorgonen och allting, hur niiice som helst alltså :D Ska tom vara snäll mot Jocke och ställa mig och göra matlåda till honom typ nu eftersom, hahaha, han jobbar heldag imorgon :P Det ska bli köttfärssås och pasta. Första gången jag ska görat, så det ska bli skoj!

Idag då? Jo, jag har jobbat, sen har jag varit hos Linda och hängt. Kollade på desperate där. Så jävla bra och jag börjar gilla Orson mer och mer. Han är evil som fan.

Puss på er! <3

Söndag.

Hej allihopa!

Sitter och hänger i rummet nu och har allmänt tråkigt, Jocke är fortfarande borta och varken Dan eller Jonas är vakna. Blä! Ska iaf jobba ikväll, känns inte toppen. Söndagar ska man vila på, tom Gud gjorde det ju så jag som är en vanlig dödlig borde väl ändå få ligga i sängen hela dagen. Livet är hårt! Sen hjälper det ju inte heller att jag har ont i halsen.

Men med, inte vara bitter. Haft en trevlig helg iaf, i fredags firade vi Pinko så det blev trevliga människor och öl för hela slanten. Sen igår var jag hemma och hängde med pojkarna. Blev massa tv och mat med andra ord alltså. Niiiice! :D Vad har ni gjort där hemma då?

Just det, Emelie och jag drar till Irland 1 juli, HAPPY FACE!!! :D <3

Det var väl det som hänt här uppe.

Puss i örat!

Kriminell

Tagit mitt livs första springnota idag. BALLT!
Dock var det inte med flit och det var från vårdcentralen. Stället var så stort så jag blev nervös och glömde bort att man skulle betala och det var ingen som sa nåt. Så jag knatade bara därifrån. Mohahaha :P Jag är tuff.
Fick iaf knark utskkrivet som jag ska plocka ut imorgon. Börjar käka på lördag, ska på lite gallej imorrn så tänkte dricka öl då. Sen ska jag jobba på lördag, awesome!

Annars då? Jocke och jag var och kollade på frisörskans band ikväll, de är med i någon tävling och behövde röster för att hålla sig kvar. De var fan bra så de förtjänade tom rösten jag gav dem :) Fem av fem toasters.

Nu ska jag kolla på Sex and the city. Å mysa lite med grabben om han käkar klart någon jävla gång. Han drar nämligen till Arvika (?) imorgon och är borta över helgen.

Puss och kram


Jag lever!

Fick inte ens en park i magen eller någonting. Han kollade bara bittert på mig när jag stod där och fnittrade och hade massa tårar i ögonen i en konstig blandning av nervositet :P
Sen kom en av hans polare över som är frisör och klippte oss. Jag har lugg igen och håret är kanske tre cm kortare nu :) Känns lite tomt, men jag ska inte vara ledsen. Finns ju faktiskt folk utan något hår alls...

Har även lyckats med att fixa mig en liten urinvägsinifektion också, tror jag det är iaf. Blir farbror eller tant doktorn imorgon 8:40. Wish me luck!! Vad händer på hemmaplan? :)

Puss i örat!

Farväl grymma liv!

Jocke kommer döda mig... Råkade nyss ta ner en sida från datan med ett spel som han kämpat med i 4,5 timmar. Det är helt jävla borta nu! :S Anus.
Men han får ju nästan skylla sig själv som låter mig röra min egen data när det är något viktigt som jag inte får förstöra. Han borde ju lärt sig vid det här laget att jag och elektronik inte fungerar ihop. Så det är ju typ hans fel, eller hur? :S

Ska gå och planera min begravning nu, Jocke kommer nog hem ganska snart. Det var kul att lära känna er!

Puss <3

PS Lyckades iaf göra min pastarätt idag. Den var svingod :D DS

God morgon!

Sitter och har tråkigt, har egentligen lust (!) att städa men det ligger två damer i vardagsrummet och sover så ska försöka att inte störa dem. Så jag sitter inne på rummet och väntar på att Jocke ska visa några livstecken, men det kan ta ett tag, tyvärr.

Helgen då?? Jo i fredags var vi hemma hos Alf och Cissi innan vi tog en limotaxi till Ricky och Hanna. Fatta, de har limotaxis i Umeå!! Schteeek ;) Sen öl och sen hem. Igår så var det mest baksmälla som gällde, och på kvällen käkade vi chips och kollade på en film. Den verkade faktiskt jävligt bra, tyvärr somnade jag så vet inte om det är så haha. "The box" heter den iaf :) Se den!
Vad hade ni för er då?`:)

Fan, det var något jag skiulle skriva om men nu kommer jag självklart inte på det. Typiskt! :S Men vad gör det när barn svälter i Afrika?

Puss och kram, skumbanan

livat var det här....

Kvinnsvärk från helvetet. Inte skoj, legat i fosterställning typ och grinat sen igår. Jävla Umeå! Ska nog baka ikväll tror jag, köpte en ny kavel igår eftersom surkärringen på arlanda snodde den tjusiga jag fick av mamma. Lite surt om man säger så :/ Men men, iaf utökat bakförrådet så nu har jag fan blockchoklad, både ljus och mörk, och sötmandel.

Annars då? Förut det onda har jag kramats med Jocke och nyss satt jag och hängde lite med Dan och Mattias. Dan ska på filmkväll ikväll, så alla får hålla tummarna för att han lyckas sätta alltså :) Just det, jag har sökt jobb idag igen också. Online är INTE min grej, usch och fy och blä!
Lite avis på Linda som ska se bra film ikväll, vill också se den!

Inte för att låta bitter, men ni är fan sämst på att kommentera, förutom mamma då. Så till er anda, SKÄRPNING! :P

Puss på er <3

Mästerkock

Eller jag tänkte iaf bli, ska gå på maxi snart och handla lite. Fick en kokbok av pappa och Brittan så ska försöka mig på någonting spännande. Det bästa är att rätten jag ska göra innehåller mozarella så Jocke vill inte ha, jag får alltså massa mat själv. Awesome! Lite jobbigt bara om det skulle smaka fy och helvete. Men men, smällar man får ta :P

Helgen var superbra, men nu får Haninge pallra sig upp hit tycker jag så gör vi Umeå osäkert haha..

Nej, nu ska jag dra. Puss på er alla! <3

RSS 2.0