Trött.

Hahaha, fan vad jag är dålig på att updatera!

Men men, senaste fyra dagarna har jag jobbat på Subway. Gått relativt bra, enda problemet är att jag har så jävla uruselt minne så glömmer ju massa saker hela tiden. Typ om det ska vara tre eller fyra salamiskivor på den mackan eller hur skinkan ska vara, vikt eller inte? Ni vet, ännu några av livets mysterium. Har lämnat in ledighetsansökan om i sommar också, så får se hur lång min karriär blir som mackgörare :P Spännande? Nope, snarare bara jävligt jobbigt. Känns ju tragiskt att kanske behöva sluta för att jag inte får ledigt när jag måste och sen återgå till telefonskiten hela dagarna igen. Well, well. Får se hur det blir. Håll tummarna för att jag får ledigt :)

Annars då? Valborg imorgon. Ska förhoppningsvis bli skoj. Inga planer direkt men en och annan, 10-tal kanske, öl lär det bli. Vad händer på hemmaplan imorgon då? Se bara till att akta er för brasan, den är jättevarm så man kan bränna sig. FARLIGT!

Lärde mig att koka ris igår. Det var asballt!

Over and out. Nu ska jag sova, ska vara telefonförsäljare imorgon. Wohoo :D
SUCK.

Wohoo!

Ska provjobba på Subway måndag-torsdag. Fy fan vad jag är glad :D
Känns ju skönt att av sextio sökta jobb så har jag fått två. Lätt att hitta jobb idag, verkligen. Det var bättre förr tror jag.

Sitter just nu och slöar framför teven typ, sov typ inte inatt. Vi kollade på en film som heter "The orphan", eller hur det nu stavas haha.. Den var awesome som fan iaf, ni börde verkligen se den :)

Men men, ska pilla mig i naveln nu. Over and out.

Återigen måndag.

Sämst på att skriva senaste veckan men, men. Haft galet bra helg, morsan och Ingrid har varit uppe och hängt. Har varit awesome :D Ni får fan ta och komma upp igen, snart! Och alla ni andra också :) Saknar Haninge-bor väldigt, väldigt mycket faktiskt.

Men men, nu ska jag kolla flyg från Dublin till London. Hoppas askmolnet har slutat jävlas då :P Annars blire taxi Emelie, billigt och bra liksom ;) haha.

Over and out.

Måndag

Jag är på dåligt humör. Jättetråkigt att vara det. Men men, mamma och Ingrid kommer upp på lördag iaf så det ska bli skoj :)

Over and out.

Läggdags för länge sedan

Fastnat framför datan och lyssnar på massa musik, just nu är det Paul Anka som gäller, hur awesome som helst :) Måste fan skärpa mig, lyssnar nästan aldrig på musik längre. INTE okej!

Men annars är det bara bra, halsen känns bättre och har varit duktig och jobbat idag. Ska jobba imorgon också sen är det långhelg som gäller. Det vill säga, hej vad jag ska dricka öl och lyssna på musik. Möjligtvis tvätta också, kanske... Blir kanske krogen i helgen också, ett studenthak här uppe som tar 19 riksdaler ölen. Tom jag kan leva gott där så det är great :P Just fan, på lördag ska vi på påskmiddag typ hemma hos Jockes morsa. Väldigt spännande :)

Over and out.

RSS 2.0