Nyduschad o fräsch

Inte hänt spec mycket på senaste, blev ju lite partaj i fredags då som jag skrev då. Sen har livet bestått av jobb, sovande, oc och diverse sovande typ. Livat hej! :P Men det är nice. Ska iaf gå och handla mat imorgon, det är huuuur bra som helst eftersom vi bara klarar oss i typ 40 timmar till innan vi börjar snylta och tigga på gatorna. Jockes bror med fru ska komma imorgon också och sova här. Anledningen? De ska på bio så de måste ha någonstans att spendera natten. Haha, norrland alltså...

Så det är allt, eller inget, som har hänt mig de senaste dagarna alltså. Inte mkt alls som jag började med men tänkte bara visa ett livstecken på bloggen så inte Blondinbella blir populärare än mig då haha.

Hur e livet på hemmaplan? :)

Puss och snusk

GRATTIS!

GRATTIS TINA OCH MALIN!!! Fan, nu kan man ju kalla er kärringar och verkligen mena det :D PUSS OCH PISS PÅ ER ;)

Själv kom jag hem från jobbet för ett tag sen, skällt lite på Jocke för han har en arbetsmoral som... Eller vad skriver jag haha, grabbjäveln har ingen moral gällande det över huvud jävla taget. Spö ska han ha! Funtar på att ge honom en ny blåtira, den gamla börjar försvinna tyvärr :( Jocke försöker göttgöra sin brist på arbetsmoral genom att göra mat till mig nu så det är ju nice iaf, makaroner med falukorv blir det. Med massa BLOOOOD! Sen ska jag försöka masa mig in i duschen, börjat lukta lite funky under arm pitsen nu. Inte ok!

Sen ikväll är det en födelsedagsölande som gäller för en tjej här uppe, så det ska bli trevligt att se lite människor :) Vad ska ni göra ikväll??

Å Linda, min blogg är jättevänlig för mormorar :)

Btw, när fan börjar desperate igen?
Btw 2, finns tydligen en sida som heter ratemypoo.com.. Inte gått in på den än, men det är en sak som jag måste checka in snart. Awesome! Elin, kollade du in den? :)

Puss och pök, illaluktande mök

Hemmafru, skjut mig

Hej alla älsklingar och annat löst folk!

Har jobbat förmiddagen idag och om en halvtimme så går min buss tillbaka in till jobbet för ett kvällspass. I want to die, oh yeah! Så för att inte knulla till dygnet har jag städat och lagat mat mellan passen idag. Som sagt, I want to die, please kill me. Inte okej att städa. Eller laga mat. Eller vilja jobba. Tror jag blitt sjuk eller ngt, typ galna ko-sjukan med ett litet släng av prostatacancer typ. Å jag tål ju inte penicillin och vill inte tappa håret med cellgifter så, yes, I am going to die.

Saknar er alla människor där på hemmaplan gaaalet mycket. Alltså så mycket så det varken är okej eller klassas som normalt. Vilket självklart suger bäverkuk typ, men sånt e livet. Tyvärr trivs jag ju här uppe. Jävla fan! Men landar i kungliga hufvudstaden 21:15 den 24:e februari så syns då <3

Ikväll då? Inte mycket planerat, slutar jobba nio. Kan meddela att jag säljer kosttilskott som är bra om man inte käkar frukt och/eller grönsaker. Haha, känner att jag definitivt är rätt person att tala om för folk hur viktigt det är med sån skit :P Eller inte...
Sen efter jobbet lär det bli O.C och så ska jag försöka lägga en kabel. Vad händer back home? :)

PUSS på er alla

Bitter, javisst

Skulle jobbat idag, men NEJ. Känns helt fel och är galet arg på mig själv. Inte skoj! Så som straff ska jag jobba två söndagar i rad med start nästa helg. Rätt åt mig!
Fick iaf min första lön idag på lite kronor, så det är ju skönt iaf :)

Ikväll då... Jag ska baka. Partyyyyee! :P Vad ska ni göra där hemma? :)

Jag önskar att jag fyllde år typ imorgon. Jag önskar mig en kavel, potatismjöl och burkar, alltså kakburkar. Å en helikopter, men det gör jag ju alltid. Varför i helvete får jag ingen för?!?! :( BLÄ! 
Linda, om jag får en helikopter av dig så fixar jag en brandbil till dig, deal? ;)

Jag vill ha kyckling.

Puss och bajs!

Trötter hej

Nyss jobbat min första dag, eller testjobbat min första dag varvat med introduktion. Nice som fan att komma igång med att göra något vettigt på dagarna. Happy face på det! :D

Helgen då? Ja, pinsamt nog måste jag erkänna att jag storstädade vårt rum i fredags. Vi fick våra skivhyllor som Jocke satt ihop då också, börjar alltså bli galet bra i rummet nu :) Så det var den livade fredagen. Lördagen då? Jo, det ska jag berätta. Vi åkte till Övik och hälsade på Jockes farmor med gubbe och käkade middag. Drack två små glas folle till maten. Kan alltså säga att jag shottat bira, det e tufft haha. Så ja, är fortfarande nykter denna månad.
Efter farmor och gubbe sov vi hemma hos J:s brorsa och hans fru. Så jag tog det inte alls lugnt i helgen, nej nej. Living on the edge, oh yeah!

Nu sitter jag och väntar på att Jocke ska fixa käk. Inte krubbat så bra idag, bara käkat tre små cheeseburgare från Max idag. Sjuuukt gott var det iaf!

Men men, ska pilla mig i naveln nu. Vad händer på hemmaplan? Linda, blir lägeheten fin? Issa, Fillan och Lina, e ni nervösa?

Bajs, bajs på er alla!

Ägg

Jocke har nyss äggmökat mig i ansiktet. Romantiken är över. Inte känt någon värre stank på sjukt länge, galet! Lite imponerande faktikst, på ett mycket, mycket stört sätt dvs.

Bakade ännu mer ikväll btw, chokldmuffins och småkakor. Misslyckades katastrofalt med kakorna haha, men det är väl tanken som räknas, eller hur? :P

Ska gå och hämta tvätten typ nu. Lite bittert att tvättstugan ligger i en annan byggnad. Men men, man ska vara positiv. Finns ju faktiskt dem som inte ens har en tvättmaskin :) Stackarna... Fan vad jobbigt det måste vara att tvätta för hand.

XoXo, GB the greatest ;)


Huslig

Har nyss stått och bakat massa, kanelbullar och chokladkakor. Visst är jag duktig? :D
Så ikväll ska Jocke stå för matlagandet, ovanligt va?? Hahaha. Blir tacos, awesome!

Ska dra nu!

Puss och sex, ät tex mex

Bio

Nyss komit hem från bion (ja, det finns en bio här haha). Jag och Jocke kollade på "Luftslottet som sprängdes". jävligt spännande och bra men två frågor återstår. Hur fan vet Lisbeth att mc-pojkarna vill åt hennes brorsa? Och vaför nämns inte morden hon sitter häktad för i rättegången? Det är ju pga av dem som hon är i rätten från början liksom. Jättekonstigt! Så om någon bra människa kan förklara det för mig så blir jag tokglad och dansar en sväng tango :).

Såg att min kära mamma varit duktig och lärt sig kommentera bloggen. Man blir så stolt över damen! Så mamma, jag älskar dig också! <3

Ska kolla på Johan Falk nu, såg GSI idag, alltså första filmen i den serien och den var bra. Hoppas den här också är det alltså :)

Puss och slick, liten pick

PS Linda, mina rim är huuuur bra som helst! DS

RSS 2.0