Tjoho!

Var på Rockstad Falun i helgen tillsammans med Jocke. Det var hur skoj som helst! Såg Gamma Ray, Refreshments, John Lindberg och Sabaton. Fick en trumpinne av Sabaton som ska upp och se tjusig ut på väggen snart :) Sen drack vi öl. Å lite vin slank också ner.
Så därför jag är hemma idag, halsen har ju låtit bättre om man säger så:P

Hur hade ni det i helgen då? :)

Over and out.

Kära tomten...

Jag vill ha en gps. Nu.

Gått vilse, igen, på vägen hem från jobbet. Inte kul.

En bil med gps vore faktiskt det mest ultimata, Jocke är inne på blocket just nu och kikar efter en så skulle vara nice om hittade någon pärla :) Eller iaf en som rullar av sig själv och har en halvt fungerande broms. Man ska ju inte vara kräsen liksom :)

Puss och god natt!

Barty

Det är Kulturnatta idag. Dvs massa kulturgrejs i hela stan och massa öl som gäller. Jocke har fixat massa spelningar ikväll som vi ska kolla på så det ska bli galet skoj :) Men nu måste jag dra, ölen kallar ;)

Over and out.

Gaaah!

Det är varmt. Galet varmt.

Låter som att jag, förhoppningsvis iaf, kommer få ledigt när jag behöver i sommar. Hur nice är inte det?!? :D
Annars då? Gick hem från jobbet idag för jag fick en stark längtan efter att kalva som en gris typ, men självklart gjorde jag inte det heller. Så nu mår jag typ bra igen. Varför kan jag inte få vara ordentlig sjuk och det är det liksom. Jobbigt att må dåligt lite random sådär ju! Men min och Jockes myskväll ikväll blir av iaf, så ska käka MASSA popcorn mao :) Vi kan behöva det, det är helt jävla stört hur man kan bo tillsammans med en person men aldrig umgås i princip. Weird! :S

SAKNAR ALLA HEMMA!!! Very mucho.

Awesome!

Pratat med Issa idag, det var hur grymt som helst :D
Å nu ghar jag nyss kaufat Jockes födelsedagspresent. Guldstjärna tilll mig alltså ;)

Annars så har jag bara jobbat idag. Började jobba tolv och slutade kvart i sju. Sen har jag balkonghängt lite med Alf, Dan och lite Jocke nu men Alf drog nyss och Jocke är ute och övningskör at the moment så själv ska jag hoppa in i duschen nu och sen blire tv som gäller. Vad har ni för er? :)

R.I.P Dio.

Jävla busshelvete.

Sämst dag igen. Jobbet vill inte ha kvar mig på några dagpass. Har en vecka på mig att bli en bättre telefonförsäljare annars blir det BARA kvällar och helger. Fittanus!

Ska iväg och jobba snart på Subway, 22-24 är det som gäller ikväll. Är svintrött. Självklart går ju inte bussarna heller. Så just nu har jag två alternativ: Cykla men utan att veta vägen för fem öre, eller buss dit och sedan knata hem utan att veta vägen. Älskar alla dessa väl i livet ,helt underbara :) Jävla fan.

Over and out.

Tudelu!

Dålig dag.

Förkyld, sällskapssjuk och så misslyckades jag med att baka en chokladkaka också. Livet är hårt ibland.
Hoppas er dag är bättre :)

Over and out.

Söndag.

Jag har lärt mig att cykla igen :D Hur awesome som helst. Känenr mig nästan som en riktig Umebo nu hahaha. Så igår kom eldprovet, cykla på fyllan. Inget att rekommendera faktiskt. Asäckligt, höll på att krocka med en bil, parkerad, och sen ramlade jag för att en moppejävel skulle vingla runt tillsammans med mig. Jävla idiot! Men det gick bra iaf och hittade tom hem. Hemma hade Jocke styrt fest också så det blidde mera party. Iaf fram till tvåtiden när jag gick och sov.

Så idag har jag jobbat samtidigt som jag varit lite mysbakis. Inte skoj! Men det var tufft att vara sminkad på jobbet iaf för en gångs skull haha :P Just nu sitter jag hemma och har börjat göra ett försök till att återställa lägenheten till normalt läge. Lite halvjobbigt sådär men det kommer bli tjusigt så småningom :)

Hur har ni det in das liebe Haninge då? :)

Over and out.

ksks

Skulle egentligen ha börjat jobbatolv idag men de hörde av sig och sa att jag får börja två istället. Så sitter och hänger i soffan nu bara och funtar på vad fan jag ska skaffa till Jocke i födelsedagspresent. Knepigare person får man leta efter :S

SAKNAR ER!

Min röv har växt tror jag också. Ifall ni undrar :)

Inte okej.

Det är maj men att se folk med vinterjackor, mössor och vantar är inget speciellt här uppe. Hur jävla sämst som helst. Var nyss ute och promenixade och filosoferade lite fint, kom inte på något tufft tyvärr, och det är fyra grader ute. Fine, det är kväll men ändå. Det är kallt som fan här uppe just nu! Ska emigrera till Thailand. Eller Kenya kanske. Där är det varmt och så kan jag ha en elefant som husdjur. Det vore ballt som fan! Majsan skulle den heta i såna fall :)

Hade den lugnaste valborgen genom tiderna. Jättekonstigt. Tänk er en valborg med mysig hemmafest och sen vakna upp utan att vara bakis eller någonting. Welcome to my life :P Shit, jag har blivit gammal. Vad händer härnäst? Jag gissar på radhus. Så du var inte ensam om att parta järnet i helgen alltså, Linda ;)

Det var det som hänt sen sist typ. Ska kolla på tv nu tror jag. Jag och Jocke har dragit ner massa Vetenskapens Värld, eller vad det heter, på das computer så funtar på att kolla på någonting fränigt därifrån :) Nörd? Jepp...
Vad har ni för er en kväll som denna då? :)

Over and out.

RSS 2.0